cm-cosmetic market logo

Bell maskare


Profesionalna njega trepavica uz Bell maskare.
Svojom dugotrajnom formulom ne lijepi trepavice, ne stvara kvržice i ne mrvi. Ravnomjerno prekrivaju trepavice, izgrađuju volumen od korijena do vrhova i značajno podebljavaju izgled trepavica.


Secretale Lash Sculpting Mascara
Profesionalna četkica zahvaća čak i najkraće trepavice, izgrađujući njihov volumen od korijena do vrhova i značajno ih podebljava. Dugotrajna formula maskare ne formira kvržice i ne lijepi trepavice. Intenzivna crna boja daje uvijeni i misteriozni izgled. Ne sadrži mirise.Secretale Xtreme Lashes Mascara
Nevjerojatan efekt gustoće trepavica. Maskara znatno produljuje trepavice i povećava njihov volumen. Spiralna četkica ostavlja boju pod različitim kutovima, pojačavajući dojam debljine. Hidratantni sastojci koji se nalaze u maskari pomažu pri njezi trepavica. Zahvaljujući preciznoj primjeni i kremastoj formuli, maskara ne lijepi trepavice, ne stvara kvržice i ne mrvi. Izuzetno je izdržljiva, ne mrlja i daje intenzitet i dubinu.Long Long Mascara

Inovativna formula - maskara ispunjena posebnim vlaknima koja ravnomjerno prekrivaju trepavice, dajući im nevjerojatan učinak senzualne dužine i uvijenosti.
Posebno oblikovana silikonska četkica s dvije duljine prirodne dlake, savršeno razdvaja trepavice, zbog čega su lijepo češljane i ravnomjerno prekrivene maskarom.