The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.
Super User logo

Trendy boje na noktima

Svaka modno osvještena žena koja drži do svog izgleda uz najnoviju kolekciju odjeće posebni naglasak stavlja na svoju frizuru, make-up i nokte. Paleta boja lakova za nokte, za ovu sezonu obogaćana je toplim i jakim bojama, nijansama koje dočaravaju atmosferu prošlosti, bojama koje su neuobičajene za zimsku sezonu.

 

Radiant Orchid– nijansa ljubičaste koja je dominirala ovom godine, popularna je kao i kraljevsko plava koja je idealna za sive zimske dane, jer asocira na more. I boja aluminijuma je trendy i odlično se slaže sa zamagljeno žutom. Mauve Mist–još jedna nijansa ljubičaste, dobro se slaže sa zelenom i sivom, ali i sa Rediant Orchid.

Sangria– egzotično crvena boja, elegentna i strastvena, preporučuje se svima, u kombinaciji sa bijelom za veče, ali i kao dnevna varijanta. I neizostavna crna - jer crni lak je danas postao ono što je nekad bio crveni-simbol za snažnu i neovisnu ženu.