The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.
Super User logo

Otvorena 10. jubilarna Likovna kolonija "Vitez 2017."

Svečanost otvorenja desete Likovne kolonije "Vitez 2017." upriličena je ove srijede, 16.8. na katu AC Ovnak sa početkom u 20.00 sati.

Visoki pokrovitelj ovogodišnje Likovne kolonije je Predsjedatelj Predsjedništva BiH i predsjednik HDZ BiH, dr. Dragan Čović a istu je otvorila Borjana Krišto, predsjedavajuća Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine.

U radu Likovne kolonije će do 19. 8. sudjelovati više od 50 umjetnika iz BiH i Hrvatske. Ovogodišnja manifestacija ima u humanitarni karakter, jer će dio radova biti namijenjen Edukacijsko-rehabilitacijskom centru za djecu sa poteškoćama u razvoju “Duga” iz Novoga Travnika. Također, umjetnici će raditi na postavci “Križni put” za novoizgrađenu kapelu u naselju Ovnak.

Cilj Likovne kolonije, jeste promicanje kulture i umjetnosti na području Središnje Bosne ali i šire, te će ova manifestacija i dalje rasti i jačati na radost svih ljubitelja umjetnosti.