cm-cosmetic market logo

Bright & Shine


U želji za stvaranjem unikatnog, nastao je Bright and Shine. Inspiriran ženom koja prihvaća svoju individualnost i neustrašivo pokazuje vlastiti stil.

Bright and Shine, luksuzna kolekcija nakita, obuhvaća nekoliko vrsta poludragog i dragog kamenja. Biser, dragi kamen koji se razvija unutar školjke bisernice. Može se reći kako je sva umjetnost autobiografska, stoga je biser autobiografija školjke.

Nova Bright and Shine kolekcija nakita sadrži i komade ukrašene kristalima i sedefom. Sedef, kojega karakterizira nježni sjaj s efektom bisera, cijenjen je zbog suptilnog i decentnog izgleda, kao i činjenice da je njegov proces obrade vrlo kompleksan.

Što je blještavilo koje nas toliko privlači na nakitu?
Kristali... Tako posebni, profinjeni i jedinstveni. Namijenjeni damama koje žele uživati u ljepoti i sjaju kristala te njihovoj eleganciji.

Zašto je Bright and Shine nakit tako poseban?

Svaki komad B&S nakita ručno je dovršen s posebnim naglaskom na kvalitetu i dizajn, a izrađen je prema najvišim standardima Evropske Unije. Trud i ljubav koje u izradu nakita ulažu nadareni majstori, čine svaki komad nakita upečatljivim, a njegovog vlasnika – jedinstvenim. Smisao ove kampanje nije samo predstavljanje luksuznog nakita, nego predstavljanje same žene i njezinog prava na želje. U Prosincu mjesecu, mjesecu darivanja Bright & Shine je darovao posebnu pozornost ženi i njezinim željama, kojima je inspirirana nova kolekcija.

Bright and Shine možete pronači na adresi https://cmshop.ba/