The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.
cm-cosmetic market logo

Artdeco Snow Queen


Artdeco, profesionalni brend koji se na svjetskom tržištu ističe svojom inovativnošću i izuzetnom kvalitetom, uz pažljivo odabrane sastojke i korištenje najnovijih svjetskih tehnologija u proizvodnji i zadovoljavanje svjetskih standarda kvalitete, na tržištu Bosne i Hercegovine prisutan je već dugi niz godina.

Kontinuiranim ulaganjem u prozvode i proizvodne procese, želimo vam omogućiti da uz naše proizvode otkrijete svoj stil, istaknete svoju osobnost jer su upravo Artdeco proizvodi kreirani kako bi vaša makeup rutina bila posebna u svakom pogledu.

Kroz natječaj Artdeco Snow Queen željeli smo vas potaknuti da pogledate izvan standardnih okvira, probudite svoj kreativnost, pustite mašti na volju i napravite nešto vrijedno divljenja!

Natječaj je rezultirao velikim brojem prijava i fantastičnim lookovima te vam u nastavku donosimo ekskluzivni katalog koji je kreiran i posvećen samo natječaju Snow Queen.
Ovdje možete pogledati putovanje jedne Snježne kraljice. Zajedno smo dokazali da su samouvjerenost i kreativnost i ljubav prema makeup-u izvrsna kombinacija za otkrivanje novog dijela vaše osobnosti koja će vas istaknuti u daljnjem radu.

Možete nas pratiti putem instagram profila @artdeco_bih, gdje nam možete postaviti pitanja o samom natječaju, kao i pitanja o proizvodima te dati vlastite prijedloge za buduće Artdeco natječaje i projekte pa možda biti i dio njih.